Skip to main content

Kennis basis

Alles wat u nodig heeft om plasmatechnologie
te begrijpen, allemaal op één plek

Kennis basis

Alles wat u nodig heeft om plasmatechnologie
te begrijpen, allemaal op één plek

Welkom bij de kennisbank.

Wij zijn trots op onze uitgebreide expertise en uitgebreide kennis van de processen die betrokken zijn bij plasmatechnologie. De database op onze website bevat een breed scala aan mediatools en wetenschappelijke artikelen, die we allemaal gemakkelijk voor u toegankelijk hebben gemaakt. Hieronder vindt u alle relevante links. Wij zijn gepassioneerd door plasma en dat willen wij graag met u delen!

 • Kennis artikelen

  Kennis artikelen

  Onze artikelen zijn een waardevolle bron van gedetailleerde informatie en bieden inzichten in verschillende aspecten van plasmatechnologie en de toepassingen ervan. Ze behandelen onderwerpen als actuele onderzoeksresultaten, toepassingen in de praktijk, zorg en onderhoud, en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plasma. Ze demonstreren onze expertise en tonen onze toewijding om een ​​"thought leader" te zijn op het gebied van plasmabehandeling. Ze helpen onze klanten succesvol te zijn door hen in staat te stellen het volledige potentieel van de technologie te benutten en voorop te blijven lopen in een voortdurend veranderende markt.

 • Productbrochures

  Productbrochures

  Bij Henniker Plasma zijn we er trots op een reeks plasmabehandelingssystemen aan te bieden voor verschillende toepassingen en industrieën. Onze plasmasystemen kunnen oppervlakken reinigen, activeren en coaten om hun eigenschappen en prestaties te verbeteren. Of u nu een tafelplasmareiniger, een grootformaat plasmakamer of een atmosferische plasmatoorts nodig heeft, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze plasmasystemen zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veelzijdig. U kunt onze productbrochures downloaden voor meer informatie over de specificaties en kenmerken van elk model. Ook voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte kunt u bij ons terecht. Henniker Plasma is uw vertrouwde partner voor plasma-oppervlaktetechnologie.

 • Persbericht

  Persbericht

  Door directe toegang te bieden tot onze persberichten op onze website, proberen we een transparant en informatief platform te creëren voor mediaprofessionals en insiders uit de sector. Dit initiatief zal journalisten in staat stellen op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, baanbrekende technologieën en succesverhalen die voortkomen uit de laboratoria en samenwerkingsverbanden van Henniker Plasma wereldwijd.

 • Casestudies

  Casestudies

  Onze casestudy's verdiepen zich in toepassingen in de echte wereld van de geavanceerde technologieën van Henniker Plasma en benadrukken hun transformerende impact in diverse industrieën. Aan de hand van een reeks diepgaande casestudies onderzoeken we hoe onze expertise en innovatie bedrijven hebben geholpen hun productieprocessen te optimaliseren, de productprestaties te verbeteren en opmerkelijke vooruitgang te boeken op het gebied van oppervlaktemodificatie. Klik op de onderstaande link om de succesverhalen en tastbare resultaten te lezen die zijn bereikt door de samenwerking tussen Henniker Plasma en haar gewaardeerde partners.
 • Materialen Bibliotheek

  Materialen Bibliotheek

  De materiaalwetenschap loopt voorop bij veel van de huidige technologische ontwikkelingen op gebieden als de fabricage van medische apparatuur, filtratie, lucht- en ruimtevaart en de verwerking van halfgeleiders, om er maar een paar te noemen. Het is al lang bekend dat plasmabehandeling de oppervlakte-eigenschappen van een breed scala aan materialen kan transformeren, zonder de bulkeigenschappen op enigerlei wijze aan te tasten, waardoor aanzienlijke functionele en commerciële waarde aan een product wordt toegevoegd en/of kostbare of inefficiënte processtappen worden vervangen.

  De online materiaalbibliotheek van Henniker is een groeiend referentiegebied dat gedetailleerde metingen biedt van de oppervlakte-eigenschappen van een breed scala aan materialen voor en na plasmabehandeling. Klik op de onderstaande link voor meer details.

 • Videos

  Videos

  Onze video's belichten onze plasmasystemen, onderzoek en de diverse toepassingen in de echte wereld op verschillende gebieden. U kunt meer leren over plasmawetenschap, op de hoogte blijven van de nieuwste ontdekkingen of onze technologie verkennen met onze videocollectie. Bekijk ze op ons YouTube-kanaal of op onze videopagina door de onderstaande link te selecteren.

 • Veelgestelde vragen

  Populaire veelgestelde vragen

  • Wat is plasmabehandeling?
  • Wat doet plasmabehandeling?
  • Hoe lang duurt een plasmabehandeling?

  Om toegang te krijgen tot een uitgebreide pagina waarop deze vragen en meer worden beantwoord, kunt u de meegeleverde link bezoeken. Deze pagina is ontwikkeld als antwoord op de meest gestelde vragen die wij ontvangen over onze technologie.

Klaar om te verkennen?

We begrijpen dat plasmatechnologie misschien niet bekend is, dat is oké, wij zijn hier om u te helpen. Wij geven gratis, no-nonsense informatie om u te laten zien wat er mogelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bekijk wat onze klant te zeggen heeft.
 • "Henniker provided a tailored product to match our exact requirements. They are a pleasure to work with."

  Dr Will Shu - Heriot Watt University

  Herrot Watt University

 • "Our collaborative work with the team at Henniker was a very positive experience and one that we look forward to developing further."

  Ewen Kellar - TWI

  TWI

 • "We are very impressed with the ease of use and reliability of our plasma unit and were producing results within minutes of setting it up."

  Dr Neil Wilson - Warwick University

  Warwick University

 • "Henniker really stood out, both in their product range and technical knowledge. They are a great company to work with."

  Karthik Nair - University of Bradford

  Bradford University

 • "Henniker’s plasma systems have delivered tangible benefits to us right from day one. The team there are very easy to work with."

  Ian Bruce - Coopervision

  Coopervision

 • "Henniker’s after sales support is first class. They have always been extremely responsive if we have ever had need to call on them."

  Steve Rackham - Teledyne

  Teledyne

 • "Henniker guided us to choose the most suitable plasma unit for our application, ensured an accelerated delivery time & guided us through the very easy setup. We obtained quality results with their unit within minutes of setup & consistent results thereafter. The support they have provided has been rapid and helpful."

  Dr Ravi Desai - Making Lab, Francis Crick Institute

  bae sys logo

 • "Henniker provided our team with excellent service during the course of our work together, the plasma cleaner arrived quickly and was installed with ease, giving us visible results from the outset."

  Dr Panagiotis Manesiotis BSc MRSC - Queen’s University Belfast

  bae sys logo

 • "The technical team at Henniker are very knowledgeable, supportive and always approachable. I have found it a pleasure to work with them"

  Sam Baxter - BAE Systems, MAI

  bae sys logo

  Passionate about plasma®
  Contact
  Henniker Plasma, 3 Berkeley Court, Manor Park, Runcorn, WA7 1TQ, UK +44 (0) 1925 830771 info@plasmatreatment.co.uk